Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Orientează-ți investițiile către Certinvest!

Înscrie-te în promoție!

Investește lunar până la data de 31 mai 2020 o sumă minimă de 100 de lei, în fondul deschis de investiții Certinvest Obligațiuni și beneficiezi de bonusuri lunare și extrabonusuri trimestriale atractive. 

Un investitor poate participa o singură dată în Campanie, ceea ce înseamnă că, în cazul în care  răscumpară unitățile de fond alocate pentru sumele lunare investite în cadrul Campaniei „Orientează-ți investițiile către Certinvest!”, nu se mai poate înscrie a doua oară în promoție.

Deschide-ți acum cont pe investonline.ro si… pune-ți banii la muncă!

 

Citiți prospectul de emisiune și informațiile cheie destinate investitorilor prevazute la art. 98 din OUG nr. 32/2012 înainte de a investi în acest fond. Acestea sunt disponibile gratuit în limba română la sediul SAI Certinvest și pe www.certinvest.ro. Performanțele anterioare ale fondurilor si portofoliilor private nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

Nu ai cont pe www.investonline.ro ? Poți să îți faci unul rapid și gratuit!

Poți să beneficiezi de promoție și prin telefon!

Este foarte simplu! Sună la Certinvest (021 203 14 00) și îți facem un contract de operațiuni cu unități de fond prin telefon!

Preferi să faci operațiunile financiare la sediul SAI Certinvest? Te așteptăm la noi, la sediul din Piața Victoriei, strada Buzești 75-77, etaj 10, Biroul 1.

Cum poți intra în promoție? 

Intră în contul tău de pe www.investonline.ro, selectează fondul Certinvest Obligațiuni,  și transferă Suma Lunară pe care vrei să o investești.

Aici poți bifa opțiunea „Doresc ca această adeziune să se repete lunar, până la data de…”  și adeziunea va fi înregistrată automat în fiecare lună, iar tu vei primi un mesaj care să îți amintească să virezi banii în contul colector al fondului în care ai investit.

Citește regulamentul complet al promoției “Orientează-ți investițiile către Certinvest!” aici:

Regulamentul Oficial al Campaniei Promoționale “Orientează-ți investițiile către Certinvest!