Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
 • Certinvest Logo
 • Investitii Online Logo
 • Certinvest Life Logo
 • Investitii Online

Portofolii private

Prezentare Video Protector
Ruleaza Prezentare

Ce este portofoliul privat administrat de Certinvest?

Portofoliul privat reprezintă soluţia de investiţii pe care Certinvest o oferă clienţilor care-și doresc o administrare a activelor personalizată, în linie cu obiectivele financiare personale.

Cui se adresează portofoliul privat?

Mie, ca persoană fizică, sau companiei căreia îi administrez investițiile, pentru că vreau să am un portofoliu de investiții perfect adaptat nivelului de risc pe care sunt pregătit să mi-l asum, și nu vreau să îmi aloc mult timp pentru căutarea celor mai bune alternative investiționale în orice moment.

Ce orizont de timp are portofoliul privat?

Portofoliul privat se fundamentează printr-un contract cu durata de un an. Cea mai mare parte a clienților de portofolii private administrate de Certinvest decid să își reînnoiască portofoliul anual.

Ce grad de risc are portofoliul privat?

Portofoliul privat are exact gradul de risc pe care sunt pregătit să mi-l asum.

În ce investește portofoliul individual?

Portofoliul privat poate investi într-o varietate de instrumente, în funcție de oportunitățile de moment, și nivelul de risc pe care investitorul este pregătit să și-l asume.

Beneficiile pe care mi le aduce portofoliul privat

 • Administrator dedicat – care îmi administrează banii în vederea obținerii randamentului agreat
 • Personalizare – banii mei sunt investiți doar în instrumente financiare care se potrivesc profilului meu
 • Comoditate și transparență – Certinvest preia grija administrării banilor, iar eu îmi pot dedica timpul activităților care îmi fac plăcere

Cum obțin un portofoliu privat?

Dacă am posibilitatea de a investi minimum 100 000 lei, contactez Certinvest pentru a discuta ce mi se potrivește și a stabili detaliile parteneriatului.

SAI Certinvest SA este autorizată de către ASF prin Decizia 333/30.01.2006 să presteze următoarele servicii:

 • administrarea organismelor de plasament colectiv în valori mobiliare (O.P.C.V.M.), autorizate de către ASF;
 • administrarea altor organisme de plasament colectiv (A.O.P.C), înregistrate la ASF;
 • administrarea portofoliilor individuale de investiţii, inclusiv a celor deţinute de către fondurile de pensii, pe baza discreţionarã, cu respectarea mandatelor date de investitori, atunci când aceste portofolii includ unul sau mai multe instrumente financiare definite la art.2, alin (1), pct.11 din legea 297/2004 privind piaţa de capital,
 • consultanţã pentru investiţii privind unele sau mai multe instrumente financiare definite la art.2, alin (1), pct.11 din legea 297/2004 privind piaţa de capital;
 • În vederea prestării acestor servicii, SAI Certinvest SA are obligaţia de a obţine informaţii relevante de la clienţi şi de a efectua evaluări adecvate, în conformitate cu prevederile Instrucţiunii ASF nr 8/2012 privind aplicarea orientărilor cu privire la anumite aspecte ale cerinţelor MiFID privind adecvarea.