Utilizăm cookie-uri necesare funcționării site-ului și analizării performanței. Prin continuarea navigării în site, acceptati modul in care folosim aceste informații.

Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Pensii Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online
  • Pensia Mea Online

Echipa Certinvest

Suntem o echipă tânără şi dinamică. Suntem pasionaţi de investiţiile profitabile, aşa că îmbinăm pulsul pieţei de capital cu o administrare eficientă a riscurilor, pentru a putea oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru economiile personale.

Misiunea Certinvest este de a construi cu pasiune şi onestitate parteneriate pentru viitor. Încrederea, înţelegerea şi inovaţia determină valoarea soluţiilor financiare oferite.

Certinvest este societate administrata in sistem unitar.

Consiliul de Administraţie
al SAI Certinvest S.A.

Dragos Cabat

Membru

Cu o afiliere puternică la cea mai relevantă organizație pentru profesioniștii din industria administrării de active, CFA (fost Președinte și actual vice-președinte CFA România), Dragoș oferă echipei Certinvest expertiză de top în domeniul analizei financiare și macroeconomiei.

Managerii SAI Certinvest S.A.

Horia Gustă

Director General

Parteneriatele si conducerea activitatii curente sunt in grija mea, rol pe care il asigur cu dedicatie si pasiune. Timpul liber il dedic in principal familiei si lecturii.

Radu Buzea

Director General Adjunct

Rolul meu este de a asigura buna desfășurare a proceselor operaționale precum și de a coordona activitățile curente ale companiei. Timpul liber îl dedic documentarelor, navigării pe internet și fotografiei.

 

Domnul Eugen Voicu este acţionarul majoritar al Certinvest, deţinând 83,3887% din capitalul social al SAI Certinvest SA.