Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Pensii Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online
  • Pensia Mea Online

Echipa Certinvest

Suntem o echipă tânără şi dinamică. Suntem pasionaţi de investiţiile profitabile, aşa că îmbinăm pulsul pieţei de capital cu o administrare eficientă a riscurilor, pentru a putea oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru economiile personale.

Misiunea Certinvest este de a construi cu pasiune şi onestitate parteneriate pentru viitor. Încrederea, înţelegerea şi inovaţia determină valoarea soluţiilor financiare oferite.

Certinvest este societate administrata in sistem unitar.

Consiliul de Administraţie
al SAI Certinvest S.A. este compus din:

Horia Gustă

Preşedinte

Cu peste 17 ani experiență pe piața de capital, și un parcurs profesional îndelungat în cadrul Certinvest, timp în care a coordonat numeroase demersuri precum și activitatea întregii companii, Horia asigură stabilitatea și continuitatea proiectelor în care este angajată compania.

Dragos Cabat

Membru

Cu o afiliere puternică la cea mai relevantă organizație pentru profesioniștii din industria administrării de active, CFA (fost Președinte și actual vice-președinte CFA România), Dragoș oferă echipei Certinvest expertiză de top în domeniul analizei financiare și macroeconomiei.

Adrian Stanciu

Membru

Cu un background solid în business (ex-CEO Xerox Romania) și spirit antreprenorial înnăscut, Adrian aduce echipei Certinvest expertiză extinsă în zona culturii organizaționale, vânzărilor și managementului schimbării.

Managerii SAI Certinvest S.A. sunt:

Horia Gustă

Preşedinte

Parteneriatele si conducerea activitatii curente sunt in grija mea, rol pe care il asigur cu dedicatie si pasiune. Timpul liber il dedic in principal familiei si lecturii.

Radu Buzea

Director General Adjunct

Rolul meu este de a asigura buna desfășurare a proceselor operaționale precum și de a coordona activitățile curente ale companiei. Timpul liber îl dedic documentarelor, navigării pe internet și fotografiei.

 

Domnul Eugen Voicu este acţionarul majoritar al Certinvest, deţinând 83,3887% din capitalul social al SAI Certinvest SA.