Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Pensii Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online
  • Pensia Mea Online

Echipa Certinvest

Suntem o echipă tânără şi dinamică. Suntem pasionaţi de investiţiile profitabile, aşa că îmbinăm pulsul pieţei de capital cu o administrare eficientă a riscurilor, pentru a putea oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru economiile personale.

Misiunea Certinvest este de a construi cu pasiune şi onestitate parteneriate pentru viitor. Încrederea, înţelegerea şi inovaţia determină valoarea soluţiilor financiare oferite.

Certinvest este societate administrata in sistem unitar.

Consiliul de Administraţie
al SAI Certinvest S.A.

EUGEN VOICU

Preşedintele Consiliului de Administrație (în curs de autorizare ASF)

Fondator și acționar majoritar al Certinvest, companie înființată în urmă cu 24 de ani, deținând de-a lungul timpului poziții de top în companii din sectorul serviciilor financiare – asigurări, pensii, leasing și asset management – domnul Voicu consideră că cel mai important rol este să asigure resursele necesare obţinerii performanţei în cadrul echipei şi un mediu de lucru plăcut şi motivant. În particular, îi place să călătorească, să descopere oameni şi culturi noi, împreună cu familia.

Dragos Cabat

Membru

Cu o afiliere puternică la cea mai relevantă organizație pentru profesioniștii din industria administrării de active, CFA (fost Președinte și actual vice-președinte CFA România), Dragoș oferă echipei Certinvest expertiză de top în domeniul analizei financiare și macroeconomiei.

Managerii SAI Certinvest S.A.

Horia Gustă

Director General

Parteneriatele si conducerea activitatii curente sunt in grija mea, rol pe care il asigur cu dedicatie si pasiune. Timpul liber il dedic in principal familiei si lecturii.

Radu Buzea

Director General Adjunct

Rolul meu este de a asigura buna desfășurare a proceselor operaționale precum și de a coordona activitățile curente ale companiei. Timpul liber îl dedic documentarelor, navigării pe internet și fotografiei.

 

Domnul Eugen Voicu este acţionarul majoritar al Certinvest, deţinând 83,3887% din capitalul social al SAI Certinvest SA.