Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Echipa Certinvest

Suntem o echipă tânără şi dinamică. Suntem pasionaţi de investiţiile profitabile, aşa că îmbinăm pulsul pieţei de capital cu o administrare eficientă a riscurilor, pentru a putea oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru economiile personale.

Misiunea Certinvest este de a construi cu pasiune şi onestitate parteneriate pentru viitor. Încrederea, înţelegerea şi inovaţia determină valoarea soluţiilor financiare oferite.

Certinvest este societate administrată în sistem unitar.

Consiliul de Administraţie
al SAI Certinvest S.A.

Dragos Cabat

Președinte

Cu o afiliere puternică la cea mai relevantă organizație pentru profesioniștii din industria administrării de active, CFA (fost Președinte și actual vice-președinte CFA România), Dragoș Cabat oferă echipei Certinvest expertiză de top în domeniul analizei financiare și macroeconomiei.

Corina Cucoli

Membru

Corina Cucoli are o experiență de management de peste 25 de ani, dintre care 15 ani în sectorul financiar din România. A coordonat dezvoltarea pe piața românească a companiilor de asigurări Uniqa și Aviva, expertiza din zona financiară fiind completată si de activitatea desfășurată în cadrul KPMG România. De asemenea, timp de șase ani a activat în managementul echipelor, ca director de resurse umane în cadrul Arctic, Lukoil și Aviva.
Începând cu anul 2016 este administrator și Director General al Certinvest Pensii SAFPF.

Sorin-Petre Nae

Membru

Licențiat în Asigurări Internaționale, Sorin Nae a condus timp de peste 15 ani activitățile de vânzări și management în companii precum Aviva, Allianz Tiriac, ING Asigurări, deținând funcții cheie – Director de Vânzări, Regional Manager, Director la Direcția Asigurări de Viață și Sănătate din cadrul Astra Asigurări – având o experiență relevantă atât în dezvoltarea și coordonarea echipelor de vânzări, cât și în administrarea portofoliului de clienți.
Această bogată expertiză este completată începând din anul 2016 de activități de brokeraj în domeniul asigurărilor, investițiilor și pensiilor oferite de companiile de asigurări.

Managerii SAI Certinvest S.A.

Horia Gustă

Director General

Parteneriatele și conducerea activității curente sunt în grija mea, rol pe care îl asigur cu dedicație și pasiune. Timpul liber îl dedic în principal familiei și lecturii.

Radu Buzea

Director General Adjunct

Rolul meu este de a asigura buna desfășurare a proceselor operaționale, precum și de a coordona activitățile curente ale companiei. Timpul liber îl dedic documentarelor, navigării pe internet și fotografiei.

Domnul Eugen Voicu este acţionarul majoritar al Certinvest, deţinând 84,5867% din capitalul social al SAI Certinvest SA.