Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online

Echipa Certinvest

Suntem o echipă tânără şi dinamică. Suntem pasionaţi de investiţiile profitabile, aşa că îmbinăm pulsul pieţei de capital cu o administrare eficientă a riscurilor, pentru a putea oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru economiile personale.

Misiunea Certinvest este de a construi cu pasiune şi onestitate parteneriate pentru viitor. Încrederea, înţelegerea şi inovaţia determină valoarea soluţiilor financiare oferite.

Certinvest este societate administrată în sistem unitar.

Consiliul de Administraţie
al SAI Certinvest S.A.

Dragos Cabat

Președinte

Cu o afiliere puternică la cea mai relevantă organizație pentru profesioniștii din industria administrării de active, CFA (fost Președinte și actual vice-președinte CFA România), Dragoș Cabat oferă echipei Certinvest expertiză de top în domeniul analizei financiare și macroeconomiei.

ANDREI BENGHEA MĂLĂIEȘ

Membru

Absolvent al FABIZ la ASE București secția engleză, Andrei Gabriel Benghea Mălăieș dovedește o expertiză solidă pe segmentul managementului strategic și finanțelor. Andrei deține un MBA la INSEAD Franța și Singapore în 2010.

Experiența de peste 10 ani în consultanță (McKinsey, Oliver Wyman si EY), dar și în zona managementului executiv în companii din segmentul  energetic (Transelectrica) sau poziții în board-ul unor companii de stat (Transelectrica, CFR Călători etc),  precum și experiența antreprenorială îl recomandă pentru a se alătura echipei Certinvest. Andrei deține în prezent rolul de CFO al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM.

Sorin-Petre Nae

Membru

Licențiat în Asigurări Internaționale, Sorin Nae a condus timp de peste 15 ani activitățile de vânzări și management în companii precum Aviva, Allianz Tiriac, ING Asigurări, deținând funcții cheie – Director de Vânzări, Regional Manager, Director la Direcția Asigurări de Viață și Sănătate din cadrul Astra Asigurări – având o experiență relevantă atât în dezvoltarea și coordonarea echipelor de vânzări, cât și în administrarea portofoliului de clienți.
Această bogată expertiză este completată începând din anul 2016 de activități de brokeraj în domeniul asigurărilor, investițiilor și pensiilor oferite de companiile de asigurări.

Managerii SAI Certinvest S.A.

Alexandru Voicu

Director General

Alexandru vine cu o experiență de peste 13 ani în piețele de capital, fiind specializat pe gestiunea riscului și a investițiilor. El a ocupat pozițiile de director de dezvoltare educațională și a condus institutul de cercetare pentru PRMIA  ( The Professional Risk Managers’ International Association). Activitatea sa profesională este completată și prin experiența avută ca manager de portofoliu la SAI Certinvest, administrator de risc la Certinvest Pensii SAFPF si advisor pentru start-upuri in deep-tech.

Alexandru Voicu are un masterat în gestiunea investițiilor la ICMA Center, Henley Business School, Reading University si este absolvent al Institutului de Studii Economice UBB Cluj, secția Finanțe-Bănci.

Alina Huidumac

Director General Adjunct

Alina Huidumac are o experiență de peste 11 ami pe piața de capital (asigurări de viață, pensii facultative, investiții), a ocupat poziții de middle și top management, care i-au permis atât un salt profesional, cât și dezvoltarea de abilități remarcabile de leadership.  În cadrul SAI Certinvest, ultimele funcții deținute au fost administrator de risc si director portofolii private.

Este licențiată a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de valori din cadrul ASE, are o diplomă de master în audit financiar și consiliere, în cadrul Facultății de contabilitate și informatică de gestiune și este atestată consultant investiții.

Domnul Eugen Voicu este acţionarul majoritar al Certinvest, deţinând 84,5867% din capitalul social al SAI Certinvest SA.