Utilizăm cookie-uri necesare funcționării site-ului și analizării performanței. Prin continuarea navigării în site, acceptati modul in care folosim aceste informații.

Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
  • Certinvest Logo
  • Investitii Online Logo
  • Certinvest Pensii Logo
  • Certinvest Life Logo
  • Investitii Online
  • Pensia Mea Online

Cum investesc mai mult

Chiar si 100 de lei investiti pe luna in fondurile administrate de noi va pot oferi o baza importanta de economii, in timp. Si acest lucru, cu un efort minim.

Multi oameni spun ca nu au bani de investit. Insa, orice suma, oricat de mica, pusa deoparte intr-un fond de investitii va aduce mai aproape de economiile necesare pentru a indeplini un obiectiv major pentru dumneavoastra.

Fie ca investiti 50 de lei, sau 100 de lei, sau 1000 de lei pe luna, economiile dumneavoastra cresc si in timp se transforma in investitii profitabile. Nu trebuie sa faceti eforturi foarte mari pentru a realiza acest lucru. Renuntati la cateva pachete de tigari sau la 2-3 iesiri in oras si va planificati astfel viitorul financiar.

Dupa ceva timp, in functie de suma investita lunar si de fondul de investitii ales, puteti avea avansul pentru o masina noua, sau chiar pentru o casa noua.

Si pentru a nu va „necaji” cu completarea unui ordin de plata in fiecare luna, pentru a vira banii in contul fondului vizat, la prima investitie, bifati in contul dumneavoastra de internet banking casuta „Doresc ca aceasta tranzactie sa fie repetata” si specificati frecventa dorita. Este foarte simplu.

Ganditi-va acum la obiectivele dumneavoastra viitoare si contribuiti din timp la realizarea lor !