Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
 • Certinvest Logo
 • Investitii Online Logo
 • Certinvest Life Logo
 • Investitii Online

Certinvest Dinamic

Prezentare Video Protector
Ruleaza Prezentare

Ce este Certinvest Dinamic?

Certinvest Dinamic este un fond diversificat dinamic*, care-şi propune să mobilizeze resurse financiare de la persoane fizice şi juridice, în scopul plasării lor pe pieţele financiare, în principal pe piaţa de capital.

Cui se adresează Certinvest Dinamic?

Mie, ca persoană fizică, sau companiei căreia îi administrez investițiile, pentru că sunt familiarizat cu mecanismele bursei sau vreau să investesc pe bursă, asumându-mi riscurile pe care o astfel de investiţie le comport, pentru a genera profit pe termen lung pentru portofoliul meu.

Ce orizont de timp are Certinvest Dinamic?

Durata recomandată a investiţiei în acest fond este de minimum 3 ani, pentru a obţine performanţe relevante şi pentru a atenua eventualele evoluţii nefavorabile pe termene mai scurte.

Ce grad de risc are Certinvest Dinamic?

Certinvest Dinamic are un grad de risc mediu, in principal determinat de volatilitatea expunerii pe actiuni.

În ce investește Certinvest Dinamic?

*Fondul investeşte în instrumente financiare cu grade diferite de risc (depozite bancare, obligaţiuni, alte instrumente cu venit fix, acţiuni etc), ponderea în acţiuni fiind de peste 50% din portofoliu. Vizualizaţi structura actualizată a portofoliului fondului Certinvest Dinamic

Afiseaza structura

Beneficiile pe care mi le aduce Certinvest Dinamic:

 • Câştiguri potenţiale pe termen lung, prin expunerea de maxim 90% pe acțiuni
 • Acces la un mix de instrumente investiţionale cu grade diferite de risc
 • Comision 0, la achiziţia de unităţi de fond, indiferent de modalitatea de subscriere aleasă

Cum investesc?

Este simplu și gratuit prin platforma InvestOnline.ro . După ce mi-am deschis cont pe www.investonline.ro, pot sa investesc sau să răscumpăr oricând doresc, din orice colț al lumii. Iar plata o pot face online cu cardul sau prin ordin de plată, după cum îmi este mai comod.

Ce comisioane de subscriere/răscumpărare plătesc?

 • 0% comision de subscriere
 • Comisioanele de răscumpărare variază între 0% – 1,5%, în funcţie de durata deţinerii unităţilor de fond răscumpărate și de modalitatea de plată folosită atunci când au fost subscrise unitățile de fond răscumpărate. Vizualizaţi lista completă a comisioanelor de răscumpărare
  Afiseaza comisioane

Valorile sunt exprimate in lei