Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii.

Talk to an advisor

Phone: 021 203 14 00

consultant
 • Certinvest Logo
 • Investitii Online Logo
 • Certinvest Pensii Logo
 • Certinvest Life Logo
 • Investitii Online
 • Pensia Mea Online

Acumulează și Certinvest te premiază

Știi bine că trebuie să pui niște bani deoparte în fiecare lună. Majoritatea consultanților financiari îți recomandă să economisești 10% din salariu în fiecare lună., ca să te asiguri că atunci când te confrunți cu o problemă, ai mijloacele financiare ca să treci cu bine peste ea.

Tu cât economisești pe lună?

Acumulează și Certinvest te Premiază!

Certinvest te îndeamnă să fii riguros cu economiile pe care le faci, și îți oferă cadouri, din ce în ce mai consistente, pe măsură ce te obișnuiești să economisești bani în fiecare lună și să îi acumulezi în fondul Certinvest Obligațiuni.

Cum primești aceste premii?

Investește o sumă pe care o vrei tu (minimum 200 de lei) in fondul Certinvest Obligațiuni. Luna viitoare, repetă operațiunea. Peste două luni, fă la fel. Și tot așa timp de un an. Lasă banii să se acumuleze și nu îi retrage, iar Certinvest te recompensează pentru obiceiul tău de economisire. Merită! Vorba românului: investițiile mici și dese, cheia marilor succese!

Ce premii primești?

Ți-am pregătit 4 bonusuri. Le vei primi pe toate, dacă îți păstrezi obiceiul de economisire timp de un an, și vei economisi aceeași sumă în fiecare lună, in fondul Certinvest Obligațiuni, fără să îți retragi banii.

Iată cele 4 bonusuri:

 • Bonusul de 3 luni (92 de zile): După 3 luni de depuneri consecutive a aceleiași Sumei Lunare, fără ca unitățile alocate ca urmare a acestor investiții să fie răscumpărate, vei fi bonificat cu 0,5% din Suma Lunară.
 • Bonusul de 6 luni (184 zile): După 6 luni de depuneri consecutive a aceleiași Sumei Lunare, fără ca unitățile alocate ca urmare a acestor investiții să fie răscumpărate, vei fi bonificat cu 1% din Suma Lunară.
 • Bonusul de 9 luni (275 zile): După 9 luni de depuneri consecutive a aceleiași Sumei Lunare, fără ca unitățile alocate ca urmare a acestor investiții să fie răscumpărate, vei fi bonificat cu 1,5% din Suma Lunară
 • Bonusul de 12 luni (366 zile) După 12 luni de depuneri consecutive a aceleiași Sumei Lunare, fără ca unitățile alocate ca urmare a acestor investiții să fie răscumpărate, vei fi bonificat cu 2% din Suma Lunară.

 

Suma Lunară reprezintă valoarea pe care un investitor o investește consecutiv, în fiecare lună în fondul Certinvest Obligațiuni. În cazul în care valorile investite variază de la o lună la alta, Suma Lunară reprezintă cea mai mică dintre sumele investite în fiecare lună. Suma Lunară nu poate fi mai mică de 200 de lei.

Iată un exemplu de calcul și acordare a bonusului, primit de un investitor X, care investește lunar, timp de 12 luni, câte 5 000 lei, în fondul Certinvest Obligațiuni:

Bonusurile vor fi plătite în termen de 5 zile lucrătoare după expirarea termenului de 92, respectiv 184 ,275 și 366 de zile de la momentul primei investiții în cadrul programului Acumulează și Certinvest te Premiază!

Cum profiți de promoție?

 • Intră în contul tău de pe www.investonline.ro, Alege fondul Certinvest Obligațiuni și investește Suma Lunară pe care vrei să o economisești lunar, bifând opțiunea Doresc ca această adeziune să se repete lunar, până la data de… . Nu mai trebuie decât să alegi data până când vrei să economisești respectiva sumă, în fiecare lună, și gata! Adeziunea ta va fi înregistrată automat în fiecare lună, iar tu vei primi un mesaj care șă îți amintească să virezi banii în contul colector al fondului Certinvest Obligațiuni.
 • Nu ai cont pe www.investonline.ro ? Poți să îți faci unul rapid și gratuit! Iar între timp, poți să beneficiezi de promoție prin telefon! Este foarte simplu! Sună la Certinvest (021 203 14 00) ca să îți facem un cont de operațiuni cu unități de fond prin telefon!
 • Preferi să faci operațiunile financiare față în față? Te așteptăm la sediul nostru din Piața Victoriei și te ajutăm să profiți de promoție! Nu ești în București? Mergi la orice agenție Banca Translivania și spune-le operatorilor de la ghișeu că vrei să investești în fondul Certinvest Obligațiuni!

Promoția a început pe 1 martie 2016 și expiră pe 31 martie 2017.

Citește regulamentul complet al promoției Acumulează și Certinvest te premiază aici: Regulament promotie Acumuleaza si Certinvest te premiază!

Nu amâna! Profită acum!